Browsing Tag

работодавци

Вакцинацијата против ковид-19 е доброволна и никој никого не присилува да прими вакцина

ретседателот на ССМ, Дарко Димовски, ни рече дека првпат слуша за вакви притисоци од работодавци: „Првпат слушам дека некој работодавец некаде вршел притисок врз вработени да се вакцинираат против ковид-19. Кај нас нема стигнато таква…