Browsing Tag

регионални патишта

Сè уште се реконструира патот Битола – Ресен – Буково

ПРОЕКТ: РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ БИТОЛА-РЕСЕН–БУКОВО Рехабилитацијата на делницата во должина од 27 км опфаќа комплетно вадење на стариот асфалт и поставување на нов асфалтен слој по целата должина на делницата.…