Browsing Tag

SCADA

SCADA системот на скопски „Водовод“ стои во место

Градоначалникот на Скопје Коце Трајановски,  во изборната програма  „Мојот избор“ (стр.61),  со која тој излезе на локалните избори во 2013 година, меѓу другото, вети и ПРОЕКТ: СИСТЕМ ЗА ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ И…