Browsing Tag

соеви

Новите мутации на коронавирусот не значат план за легално убивање луѓе

Промената на коронавирусот и појавата на нови мутации се нешто нормално и очекувано и немаат никаква врска со некаков глобален план за легално убивање на луѓе и уништување на човештвото. Ваквите тврдења се целосни шпекулации, немаат никаква…