Browsing Tag

токсини

Средствата за дезинфекција на раце не стигнуваат до бубрезите, освен ако не ги пиете!

Во екот на пандемијата со коронавирусот, споделен е статус на социјалната мрежа Фејсбук, во кој што се изразува несогласување со одредени аспекти за тоа како се употребуваат средствата за дезинфекција во училиштата. Во текстот се изнесени…