Browsing Tag

Турски амам Тетово

Целосно обновен Стариот амам во Тетово

ПРОЕКТ: ,,СТАР АМАМ” ТЕТОВО Продолжуваме со реализацијата на проектот кој ќе овозможи заштитата на ова вредно културно наследство од османлискиот период. Носител: НУ Национален конзерваторски центар – Скопје ( Буџет: 400.000…