Browsing Tag

воено злосторство

Ако покрај телата на цивилите во Буча немало крв, тоа не значи дека немало и злосторства

На сателитските снимки од теренот кои беа објавени од страна на медиумите, се вели дека телата на убиените биле во Буча со недели, што значи дека дури и да имало крв, таа веќе би била избришана во моментот кога се направени фотографиите и…