Browsing Tag

возухопловни сили

Дезинформација е дека е уништена американска војска во Украина

Насловот на текстот споделен во постот е невистинит. САД нема пратено војска да се бори во Украина. Наспроти содржината на текстот во која се зборува за починат доброволец од Америка, насловот сугерира за официјално постоење на американска…