Browsing Tag

заробена држава

Контраспин: Главните наративи од СДСМ и ДПМНЕ за Извештајот на ЕК се спин

СДСМ, за да го намалат ефектот за лошите оценки во делот на владеење на правото и судството одат со наратив дека во 80 отсто од Извештајот имале напредок, сметајќи го за напредок секој пасус што зборува дека состојбата останала иста како…