Browsing Tag

животен век

Никој нема доживеано 140 години, независно каква храна јаде и каква вода пие

Чистата вода и здравата храна, иако се важни за здравјето, сепак не се поврзани со толку долг животен век - 140 години, кој досега го немал ниту еден човек во светот. Според Гинисовата книга на рекорди, најстарата личност која некогаш…