Категорија...

Реформа на изборите

Груевски: Опозицијата има доминација во ДИК, и секретар и претседател од своите редови

Во својот говор на 14.01.2016 година  премиерот и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, меѓу другото, изјави: Беше одбран составот на Државната изборна комисија каде опозицијата има своја доминација и секретар и претседател од своите…