Browsing Tag

американска морнарица

Нема докази дека пензионираниот американски адмирал Ерик Олсон е заробен од руските сили

Во постот  кој е прилично вирелен на Фејсбук нема извор, ниту доказ на кој би се темелело тврдењето дека американскиот адмирал Ерик Олсон бил наводно заробен во Украина. На фотографијата којашто се споделува во повеќе постови на социјалната…