Browsing Tag

автобуски постојки

Доцни поставувањето на нови автобуски постојки во Скопје

Со овој проект ќе се постават 275 нови автобуски станици на територија на градот Скопје. Со реализација на овој проект ќе се постават електронски дисплеи, на кои ќе се покажува реалното време на пристигнување на автобусите. Во проектот…