Browsing Tag

Харврард

Студенти од Харвард го напуштија предавањето на израелскиот конзул, но во 2019 година

Оваа случка навистина се случила, меѓутоа не сега - ноември 2023 година и не како знак на солидарност со повеќе од 4 илјади брутално убиени деца, како што тврди објавата на Фејсбук, туку во 2019 година. Видеоматеријалот е објавен од страна…