Browsing Tag

хивотни

Лажно се прикажува дека Бил Гејтс ќе ја вакцинира храната со мРНК

Глобалната академија за агрикултура и безбедност во храната, која е злоупотребена во постот, се одржала во 2018 година, кога немаше ни ковид ни вакцини. Не е точно дека Бил Гејтс во својот настап  кажал дека ќе се вакцинираат животните со…