Browsing Tag

Јаким Стојковски

Реконструирана главната улица во Пробиштип

Проект: Комплетна реконструкција на дел од улицата Јаким Стојковски Опис на проектот: Со проектот се предвидува поставување нов асфалтен слој, поставување тротоари и енергетски ефикасни светилки. Со реализацијата на проектот,…