Browsing Tag

когнитивност

Лага е дека вакцинираните деца ја губеле интелигенцијата

Имајќи ги предвид сите истражувања и факти, никако не може да се изведе заклучок дека децата не треба да се вакцинираат или дека невакцинираните деца се попаметни од вакцинираните. Вакви манипулативни објави кои што се дел од една поширока…