Browsing Tag

Ноќ на вештерките

Бизарна дезинформација е дека на Ноќта на вештерките ќе се изврши најмасовното жртвување на деца  

Објавата е полна со неточни, недокажани информации, податоци кои немаат ниту научна основа, ниту логика и претставува збир од паушални и сензационалистички нафрлени теории на заговор кои подолго време се шират на интернет просторот.…