Browsing Tag

окови

Контраспин: Окови, линч и тоталитаризам има само во перцепцијата на епископот Јаков Стобиски

Колку и да прозвучува неверојатно едно црковно лице пред верниците да говори невистини и да подбуцнува, сепак епископот Јаков Стобискиго прави токму тоа - употребува тешки квалификации, провоцира и ја подгрева атмосферата пред утрешниот…