Browsing Tag

Поштенски сообраќај

Не е имплементиран ВОИП-Систем во Македонска пошта

Со имплементацијата на ВОИП-систем ќе се намалат трошоците за телефонија за 30% годишно, додека со воспоставувањето на кол-центар ќе има линија на која ќе се примаат пријави за проблеми од страна на граѓаните за сите услуги што ги нуди…