Browsing Tag

Радишани

Радишани доби нова градинка

Изградба и проширување на детска градинка „11 Октомври“ во населба Радишани ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Новата градинка во Радишани е пуштена во употреба во август 2016 година. Ова е  исполнето ветување на  градоначалникот на Бутел,  Петре…