Browsing Tag

Роберт Орданоски

АЕК против АЕК: Исти цени – помалку мобилни разговори

Поранешниот директор на Агенцијата за електронски комуникации(АЕК), Роберт Ордановски, минатата година, на 2 април, во одговор на новинарско прашање пред македонската јавност гарантираше дека спојувањето на двата мобилни оператори „Вип“ и…