Browsing Tag

рудник

Контраспин: Правото на личен став, па и на министерката Шукова, е домашен и меѓународен стандард,…

Компанијата која е со седиште во Канада и која треба да ја реализира „најголемата инвестиција“ во државата од независноста -изградба на рудник, во реакцијата за изразен личен став на државен функционер (министерката за животна средина Каја…

На ова видео не е претставен „бункер во Соње“ туку рудник за сол во Романија

На видеото во постот што се споделува на Фејсбук не е претставена локација во Скопје, туку е прикажан рудник за сол во Романија.  Кадарот од видеото со крстот, се појавува во бројни рецензии и туристички оценки за овој рудник. На следниот…