Browsing Tag

социјална мрежа

Нема да има никаков ,,крај на Фејсбук каков што го познаваме”

Засега дури и промената на името на компанијата, е во доменот на шпекулациите, но дефинитивно е дека тврдењето во постот дека самиот Марк Закерберг најавил ,,крај на социјалната мрежа каква што ја знаеме" е невистинито. Не постои таква…