Browsing Tag

ТВ 21

Тахири продолжува со контроверзните изјави за Ковид-19, иако тој не е компетентен за темата

Пејачот Лабинот Тахири при едно негово гостување во една емисија на “TB21” изјавил дека корона вирусот е „ковид бизнис“. Оваа не е негова прва контроверзна изјава, тој уште од порано е познат по неговите дезинформациски изјави во врска со…