Browsing Tag

визуелен ефект

Визуелен ефект за телевизиски прилог од 2020 година прикажан како теорија на заговор

Видеото  е направно во март 2020 година и на него е прикажано како папката која ја држи Сунак, кој тогаш бил министер за финансии, ја менува бојата од црвена во зелена. Промената на бојата на папката е визуелен ефект направен за да се…