Browsing Tag

водоводен систем

Ружди Лата, градоначалник на Општина Дебар: Ветувањата ќе се исполнат

Градоначалникот на Општина Дебар, Ружди Лата, во интервју за Порталб.мк и Вистиномер.мк, зборуваше за изградба на резервоар за вода за пиење, за изградба на градинки, за градската депонија, за изградба на булеварот „Скендербег“ и за други…

SCADA системот на скопски „Водовод“ стои во место

Градоначалникот на Скопје Коце Трајановски,  во изборната програма  „Мојот избор“ (стр.61),  со која тој излезе на локалните избори во 2013 година, меѓу другото, вети и ПРОЕКТ: СИСТЕМ ЗА ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ И…