Browsing Tag

земјоделство

Достоинството на земјоделците се враќа со повеќе пари

Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски го презентираше предлог - буџетот за неговиот сектор за 2018 година, при што оценуваме дека постои недоследност во дел од изјавата: Со Предлог буџетот за…

Михаил Цветков

М-р Михаил Цветков е министер за земјоделство, шумарство и водостопанство. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Михаил Цветков е роден на 24 ноември 1954 година, во Кратово. По националност е Македонец. ОБРАЗОВАНИЕ Во 1980 година дипломирал на…