Категорија...

Неосновано

neutemeljena obećanja iz 2006.

ДУИ: Подобрување на инфраструктурата на сите албански училишта

„Демократската Унија за Интеграција во наредниот мандат ќе продолжи со подобрувањето на инфраструктурата и уредувањето на просторот за учење во средно училиште, во сите општини, а особено за образованието на албански јазик, каде што…