Browsing Tag

булевар АСНОМ

Завршена е реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“ до мостот „Близнак“

На почетокот на мандатот градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов во рамки на проектот за сообраќајно поврзување на општините Аеродром, Гази Баба и Центар , во неговата прва фаза најави: Реконструкција на булеварот „АСНОМ“  …

Продолжувањето на булеварот „АСНОМ“ доцни три години

Во соработка со Град Скопје ќе се продолжи булевар АСНОМ, од од улицата Февруарски поход кон препумпна станица до улица Тодор Чангов. (Рок: 2013-2014 година) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Продолжувањето на булеварот АСНОМ, од улицата…