Browsing Tag

Ѓошо Викентиев

Средното „Ѓошо Викентиев“ во Кочани остана без интернат

Проект: Интернат во состав на СОУ „Ѓошо Викентиев“ – Кочани Опис на проектот: Општината ќе се заложи за обезбедување содветни усло­ви за привлекување инвеститори кои би инвестирале во изградба на интер­нат. Максимално ќе вложиме…