Browsing Tag

интернат

Направена само половична реконструкција на интернатот во Кавадарци

Реконструкција на ученичкиот дом „Крсте Петков–Мисирков“ Со цел подобрување на ученичкиот стандард и овозможување пристоен живот во ученичките домови, ќе извршиме реконструкција на ученичкиот дом „Крсте Петков-Мисирков“ со поддршка на…

Средното „Ѓошо Викентиев“ во Кочани остана без интернат

Проект: Интернат во состав на СОУ „Ѓошо Викентиев“ – Кочани Опис на проектот: Општината ќе се заложи за обезбедување содветни усло­ви за привлекување инвеститори кои би инвестирале во изградба на интер­нат. Максимално ќе вложиме…