Browsing Tag

мотори

КХВ: Инвестирањето во „Соларгруп“ нема регулирана правна заштита

Согласно сите презентирани податоци - и во содржината која ја рецензираме, како и со оглед на информациите добиени од страна на Комисијата за хартии од вредност, како регулатор на пазарите со хартии од вредност во земјава, а особено со…

Видео од протест со мотори во Бразил, претставено како настан во Германија

Видеото споделено во постот е манипулативно, фабрикувно, односно станува збор за содржина која е изменета (altered content). Во дел од видеото е претставен настан кој нема никаква врска со дете болно од канцер во Германија, туку се случил…

Сè уште има трки со мотори на скопските булевари

Ветување: СТОП ЗА ТРКИТЕ СО МОТОРИ ЗА ДА СПИЕМЕ МИРНО! Ставаме крај на неодговорното брзо возење, во ноќните часови, низ Карпош. На бучните трки со мотори и со автомобили им пристапуваме сестрано, бидејќи местото не им е во…