Browsing Tag

песна

Стар коментар со поддршка за Тамара Тодевска, погрешно сфатен како да го напишала таа

Станува збор за испуштање на контекстот, односно објавата која што е споделена во стори на Инстаграм на профилот на Тамара, не е сфатена во контекстот во кој што е објавена, односно дека неа и е атрибуирана изјава која што таа самата не ја…

Нема забранети стихови во песната „1762 лето“, на концертот била изведена скратена верзија 

Во објава на Фејсбук се вели дека на концертот на Филхармонијата, по повод јубилејот на Бигорскиот манастир, од песната „1762 лето“ исчезнаа зборовите „врли Грци“, и „владици Грци“. Наспроти ваквото тврдење, од Филхармонијата негираат дека…