Browsing Tag

Ценатр

Груевски: Заев отвораше градинки со Жерновски

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, во своето обраќање на Годишната конференција на Унијата на жени нa партијата, меѓу другото, рече: Гледам дека деновиве, нашите опоненти и нивните медиумски подржувачи го отвораат…