Browsing Tag

заболување

Не е вистина дека дискус хернија е нов симптом на коронавирусот

Неточното тврдење искажано во овој пост на Фејсбук, дека тој што има дискус хернија значи дека е заболен од коронавирус, се базира на изјава на доктор Александар Стојановиќ, директор на Здравствениот дом „Палилула“ од Белград, што ја…