ВМРО-ДПМНЕ: Електронско издавање билети за железнички сообраќај

vmro-dpmne-logo

Системот за електронско издавање билети е веќе имплементиран на Железничката станица во Скопје. Следната фаза е имплементација на системот во сите поголеми станици во Република Македонија. Средствата е планирано да се обезбедат од МЖ Транспорт АД – Скопје. [Рок: 2013 – 2014]

Образложение:

Ветувањето се истражува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *