ВМРО-ДПМНЕ: Универзална Сала

vmro-dpmne-logo
Реновирање на Универзалната сала во Скопје – рок 2012 година;

Образложение

Иако проект за реновирање на универзалната сала постои веќе 3 години, реновирањето се уште не е започнато. Во Отчетот на ВМР-ДПМНЕ се вели дека реновирањето ќе започне во 2012 година

Линкови:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *