Категорија...

Влада на РМ

Бујар Османи

На 31.05. 2017 година  Бујар Османи е избран за министер без ресор во Владата на Република Македонија, како што е најавено, тој ќе биде вицепремиер за евроинтеграции ПРИВАТЕН ЖИВОТ Бујар Османи е роден на 11…

Warning: Use of undefined constant izjavi - assumed 'izjavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/portalb/webapps/vistinomer3/wp-content/themes/publisher-child/functions.php on line 665

Радмила Шекеринска

На 31.05. 2017 година  Радмила Шекеринска е избрана за министер за одбрана во Владата на Република Македонија. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Радмила Шекеринска е заменик - претседател на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија (СДСМ).…

Warning: Use of undefined constant izjavi - assumed 'izjavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/portalb/webapps/vistinomer3/wp-content/themes/publisher-child/functions.php on line 665

Мила Царовска

Министерка за труд и социјална политика во Владата на РМ предводена од Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ - Родена е на 06.05.1984 во Скопје. Нема податоци во официјалната биографија за нејзината семејна состојба…

Warning: Use of undefined constant izjavi - assumed 'izjavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/portalb/webapps/vistinomer3/wp-content/themes/publisher-child/functions.php on line 665

Сухејл Фазлиу

Министер за локална самоуправа во Владата на РМ, предводена од Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ Роден на 30.09.1986 во Скопје. ОБРАЗОВАНИЕ -Средно училиште завршил во Скопје, „Д-р Панче Караѓозов“ од…

Роберт Поповски

Министер без ресор во Владата на РМ, предводена од Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ Роден на 14.05. 1967 во Скопје. Поповски е оженет и татко на две деца ОБРАЗОВАНИЕ -По образование е новнар. Има студирано и…

Зорица Апостолска

Министерка без ресор во Владата на РМ предводена од Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ -Во нејзината официјална биографија доставена до Собранието на РМ при изборот на Влада не е наведено кога и каде е родена Зорица…

Зоран Шапуриќ

Министер без ресор во Владата на Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ - Роден е во 1958 г. во Ниш, во тогашна Социјалистичка Република Србија. ОБРАЗОВАНИЕ -Основното образование го завршил во Струмица, а во…

Оливер Спасовски

На 31.05. 2017 година Оливер Спасовски е избран за министер за внатрешни работи во Владата на Република Македонија.    ПРИВАТЕН ЖИВОТ Оливер Спасовски е роден на 21 октомври 1976 во Куманово. Оженет e со Катерина со која имаат две…

Warning: Use of undefined constant izjavi - assumed 'izjavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/portalb/webapps/vistinomer3/wp-content/themes/publisher-child/functions.php on line 665