Browsing Tag

Божиќ

КАМ не доделува подароци, телефони ни готовина ако напишете „Среќен Божиќ“ или „честитки“

Две одделни невистинити објави споделени од иста група на Фејсбук, ветуваат дека граѓаните ќе добијат награди од КАМ маркетите доколку напишат едноставни коментари. Групата е лажна, исто како и наградната игра, а злоупотребени се името и…

Промената на календарот на Украинската православна црква не е поврзана со нацизмот

Промената на календарот на Украинската православна црква, нема врска  со нацизмот, ниту пак, може да се влече паралела со нацистичката окупација на Украина во 1941 година, бидејќи во конкретниот случај Украина е нападната од Русија.…