Улицата „Скупи“ е проширена, кружниот тек ќе почека

Реновирана е спортската сала во ОУ „Љубен Лапе“ во Аеродром

Проширена е улицата „Борис Сарафов“ во Општина Ѓорче Петров

Изградени се спортските игралишта во Пинтија и с.Драчево

Клисурата кај Ново село е осветлена

Не е целосно завршена фискултурната сала во СУГС „Боро Петрушевски“

Не е целосно завршена фекалната канализација во Волково, Кисела Јабука и Стопански Двор

Реконструирани само дел од улиците во Центар

Општина Центар секоја година ги наградува најдобрите воспитувачки и негувателки

Не е целосно завршена реставрацијата на Саат-кулата во Неготино

Отворени се детски градинки во с. Оризари и с. Бели

Не е завршена реконструкцијата на улиците во Стар Аеродром

Наместо модерен стадион, прилепчани добија обрасната ливада

Општина Ѓорче Петров не ги заврши сите детални урбанистички планови

Учениците од Кратово добија нова спортска сала

Кејот на реката Луда Мара не е доизграден до Брушански мост

Центар не ја доби ветената „вертикална шума“

Капиштец доби парк од 20.000 квадратни метри