Во Струмица не е изградена новата противпожарна станица

Спортскиот центар со ергела во Злокуќани остана на хартија

Кавадарчани останаа без зоолошка градина

Нема абер од новиот мост на реката Бабуна во Богомила

Не се намали времето за чекање за операција на катаракта

Сè уште нема нова градинка во Волково

Учениците од ОУ „Петар Мусев“ не добија нова спортска сала

Не е започната изградбата на социјалните станови во Општина Бутел

Не е формиран инкубатор за мали претпријатија во Општина Кисела Вода

Не е објавен конкурс за изградба на нова спортска сала за Работнички

Гасификацијата на Крива Паланка тапка во место

Улицата „Босна и Херцеговина“ не е претворена во булевар

Општина Аеродром повеќе од 11 години кираџија

Противпожарната станица во Штип не е преселена

Трамвајот во Скопје само пуста желба

Не е изградено ново основно училиште во Визбегово

ОУ „Блаже Конески“ во Аеродром сè уште не доби енергетска фасада

Дојран не го доби ветениот рибен пазар