Изградбата на градинката во Кавадарци доцни три години

Споменикот на Мајка Тереза на плоштадот во Скопје сè уште се гради

Улицата „Скупи“ е проширена, кружниот тек ќе почека

Не е целосно завршена фискултурната сала во СУГС „Боро Петрушевски“

Кејот на реката Луда Мара не е доизграден до Брушански мост

Наместо по 500, по 300 евра субвенции за сончеви колектори

Сè уште не е завршена конзервацијата на црквата „Св.Ѓорѓи“ во Струга

Четврта среќа за набавка на радари за Охридското Езеро

Вработени преку лотарија во „Македонски шуми“ се уште „дремат“ дома

Сменет кровот на ОУ „Мирче Ацев“, но не и на ОУ „Ѓорче Петров“

Видеонадзор само во некои автобуси на ЈСП

Владата вети континуирано, а само еднаш даде субвенции на младите претприемачи

Доцни поставувањето на нови автобуски постојки во Скопје

Доцни реконструкцијата на улицата „Маџари“

Конзервацијата на црквата „Св. Богородица Захумска“ во с. Трпејца се развлече шест години

Сè уште нема автоматизирана самопослуга за велосипеди

И после пет години, клучката Брвеница уште во доизградба

Три години се најавува стартот на новото средно училиште во Сарај